28.8.08

ΕΠΙΣΤΟΛΗ ΠΡΟΣ ΤΟΥΣ ΓΟΝΕΙΣ, ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΣ 2008

Σεπτέμβριος 2008

Αγαπητοί γονείς και μαθητές,

Οι υπεύθυνοι του κέντρου ξένων γλωσσών ΕΥΡ. ΠΛΑΤΑ-ΜΑΚΡΗ έχοντας πολυετή παρουσία και πείρα στο χώρο της ξενόγλωσσης εκπαίδευσης και στοχεύοντας ολοένα και περισσότερο σε μια ποιοτικότερη εκμάθηση ξένων γλωσσών, επικοινωνούν μαζί σας συμμεριζόμενοι την άποψη ότι η μοναδική επιτυχής επένδυση τόσο για τους γονείς, όσο και για ολόκληρη την κοινωνία, είναι η μόρφωση των παιδιών μας.

Η ποιότητα των σπουδών μας, η οργάνωση, ο τεχνολογικός εξοπλισμός, η άρτια κτιριακή υποδομή, σε συνδυασμό με τις αυξημένες ώρες διδασκαλίας, τη δωρεάν ενισχυτική και το έμπειρο προσωπικό έχουν ως αποτέλεσμα τα υψηλά ποσοστά επιτυχίας στις εξετάσεις, αλλά και τον ενθουσιασμό και την ικανοποίηση των μαθητών μας και των γονέων τους όταν μιλούν για το κέντρο μας.

Ακολουθώντας τα παγκόσμια εκπαιδευτικά πρότυπα καινοτομούμε με τη χρήση του ΔΙΑΔΡΑΣΤΙΚΟΥ ΠΙΝΑΚΑ, μέθοδος που κάνει τη διδασκαλία πιο διασκεδαστική και βοηθάει στην καλύτερη κατανόηση και εμπέδωση της διδακτικής ύλης.

Και το πιο σημαντικό, παρά την υψηλή ποιότητα των εκπαιδευτικών μας παροχών, η οποία πιστοποιείται από τα πανεπιστήμια CAMBRIDGE, MICHIGAN, LANCASHIRE, GOETHE, IFA και από το EUROPALSO SOCIETY του οποίου είμαστε ιδρυτικά μέλη, το ύψος των διδάκτρων είναι χαμηλό, καθώς κατανοούμε την οικονομική δεινότητα των καιρών μας.

Για τους λόγους αυτούς προτιμήστε το πλέον ολοκληρωμένο κέντρο ξένων γλωσσών ΕΥΡ.ΠΛΑΤΑ-ΜΑΚΡΗ ακόμα και αν δεν βρίσκεται δίπλα στο σπίτι σας.

Σας προσκαλούμε λοιπόν να έρθετε και να συζητήσουμε από κοντά τις υπηρεσίες που προσφέρουμε και οτιδήποτε σας απασχολεί σχετικά με τη μόρφωση και το μέλλον των παιδιών σας.
Φιλικά,

ΕΥΡ. ΠΛΑΤΑ-ΜΑΚΡΗ

No comments: